Arbor rilis cepet tanpa alat

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

● Cocog karo Bolongan Saws 1-1 / 4-In. & Luwih gedhe

● Nawakake kerah sing diiseni spring sing kanthi otomatis melu pin drive kanggo nyegah gergaji bolongan ngunci menyang mandrel

● Konstruksi baja lan ABS nggawe arbor luwih entheng lan resik

● Nyedhiyakake warna-warna pilihan kerah, nyithak logo ing kerah kasedhiya

● Ukuran Shank 7/16 ing.

Cara Nggarap:

(Cepet-ngeculake arbor VS Arbor tradisional)

vd

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita