Saw bolongan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

● ambane nglereni: 60mm (2-3 / 8 ")

● Ukuran: 19mm (3/4 ″) nganti 152mm (6 ″)

● Pasang arbor kanthi Utas UNF 5/8 "-18"

Lamaran:

● Cepet dipotong & umur dawa

● 5 kali luwih cepet lan 10 kaping seumur hidup dibandhingake karo gergaji bolongan bi-logam

● Kripik ijin gedhe

● Kanggo nglereni Kayu, MDF, Plastik, Logam Lembut, Ubin Lembut, Watu empuk, Bata

vv

Kemasan:

● Kothak Werna

● Kertu warna

● Tandha gantungan

● Blister

● Akeh

● Kothak plastik, kayata: kothak cetakan injeksi, kothak cetakan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita