Obeng Bit Lan Aksesoris

  • Screwdriving

    Screwdiving

    Rentang Bit: ● Kanggo mbenakake utawa ngeculake sekrup kanthi cepet lan akurat kanthi umur dawa lan kenceng banget. ● Kasedhiya kanggo kabeh ukuran sing umum digunakake. ● Materi : CrV 6150 utawa S2. ● Pilihan sing beda kanggo bahan lan permukaan. Rampung Lumahing: ● Bit jeblugan pasir. Kanggo panggunaan umum ● Bit sing dilapisi timah. Kanggo daya tahan lan tahan korosi. ● Bit berlapis berlian. Kanggo panggunaan profesional ● Warna bit. Kanggo identifikasi sing luwih gampang. Pemegang Bit Universal: ● Sing duwe bit profesional kalebu ...