Saw Blade

  • Masonry reciprocating saw blade

    Masonry balesan saw glathi

    Katrangan: ● 2TPI kanthi dawa 9-Inci, 12 Inci lan 18 Inci ● Shank balesan standar kanggo umume model alat ● Blade karbida dipasang kanthi las khusus kanggo kemampuan nglereni kanthi agresif lan mbantu njaga karbida sajrone aplikasi ekstrem . Aplikasi: ● Blade Mipripa Masonry digunakake kanggo nglereni watu, bata, blok lan stuko kaya bahan.