Arbor pangowahan cepet (paten)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

 Katrangan:

● Siji Abor cocog karo kabeh gergaji bolongan 1-1 / 4 lan luwih gedhe.

● Sistem kunci mandrel kunci kanggo ngganti cepet lan gampang tanpa mandheg

Arbor shank Ukuran 7/16 inci

Aplikasi:

● Operasi tanpa alat. Universal, cocog kanggo saben weruh bolongan Utas 5/8 ″ utawa 1/2 ″.

Hkudu kerja:

vf

Kemasan:

Kertu warna & blister

Akeh


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita