Produk

  • TCT hole saw

    Saw bolongan

    Katrangan: ● ambane nglereni: 60mm (2-3 / 8 ") ● ukuran: 19mm (3/4 ″) nganti 152mm (6 ″) ● Pasang arbor kanthi 5/8" -18 "Aplikasi Benang UNF: ● Motong cepet & umur dawa ● 5 kaping luwih cepet lan 10 kaping umur dibandhingake karo bolongan bi-logam ● Kripik ijin gedhe ● Kanggo nglereni Kayu, MDF, Plastik, Logam Lembut, Tile Lembut, Watu alus, Kemasan Bata: ● Kotak Warna ● Kertu warna ● Tandha gantungan ● Blister ● Akeh ● Plastik, kayata: kothak cetakan injeksi, kothak cetakan jotosan
  • Bi-metal hole saw with arbor

    Gergaji bolongan bi-logam nganggo arbor

    Katrangan: ● Ukuran: 9/16 ″ (14mm) nganti 6 ″ (152mm) ● ambane nglereni: 1-3 / 8 ″ (35mm) nganti 1-9 / 16 "(40mm) ● Gergaji bolongan bi-logam digawe karo tahan, digawe panas lan abrasi nolak untu baja kanthi kecepatan tinggi kanthi awak lan topi paduan sing angel. ● 4/6 nada untu kanthi variabel kanthi profil untu sing unik kanggo ketajaman sing ora ana tandhingane, daya tahan banget lan umur dawa. ● Déwan lengkap, ora perlu kanggo arbor sperate. ● 3 pilihan kanggo bahan untu: M2, M3, M42. ● Priksa manawa pilot pilot bakal dadi ...
  • Sheet metal hole saw

    Gergaji bolongan logam

    Katrangan: ● Ukuran: 19mm (3/4 ″) nganti 38mm (1-1 / 2 ″) ● Cutting Depth Max 1mm ● Gigi: Bahan M42 kanthi 6TPI ● Resik, nglereni kanthi cepet sanajan ing mode dampak ● Stopper ambane nyegah trobosan kanggo nglindhungi lumahing kerja ● Déwan lengkap, ora perlu kanggo latihan arbor sperat lan bor. ● Penghapusan Plug Gampang kanggo Aplikasi Spring Ejection: ● Konstruksi tembok tipis kanggo nglereni sheet metal kanthi cepet lan resik. Kemasan: ● Kothak warna ● Kertu warna & blister ● Akeh
  • Diamond hole saw drill core bit heavy duty wet and dry use (brase)

    Lubang berlian weruh inti bor sing abot banget digunakake udan lan garing (brase)

    Katrangan: ● Ukuran: 9/16 ″ (14mm) nganti 6 ″ (152mm) ● ambane nglereni: 2 "(50mm) ● Gunakake ing situs proyek tanpa nggunakake banyu ● Profesional, tugas abot, kualitas tinggi, berlapis awis ● Intan kelas dhuwur njamin umur dawa ● Cutting Cepet lan Gampang ● Aplikasi Penghapusan Plug Gampang: ● Hasil granit, marmer lan jubin, kaca, botol, tank iwak, kuarsa, batu tulis, lan akeh jinis watu sing apik banget. Kemasan: ● Kothak warna ● Kertu warna & blister ● Akeh ● Lubang saw set dikemas ing ...
  • Diamond hole saw(electroplate)

    Saw bolongan berlian (elektroplate)

    Katrangan: ● Ukuran: 9/16 ″ (14mm) nganti 6 ″ (152mm) ● ambane nglereni: 2 "(50mm) ● Tansah nggunakake coolant lan wiwiti kanthi kacepetan sithik, tambahake kacepetan nalika gampang nglereni katon nalika ngindhari panas build-up ing permukaan nglereni. ● Seragam grit berlian sintetis diikat liwat platform baja tahan lama ● Permukaan nglereni bledug berlian kanggo kinerja sing unggul. ● Ngebur bolongan sing resik & akurat. Aplikasi: ● Hasil sing apik ing kothak, marmer alus lan semen, bata, botol, tank iwak, marmer ...
  • Multiblade hole saw

    Saw bolongan multiblade

    Katrangan: ● Baja 65MN, bilah hardened ● ambane nglereni: 32mm, 40mm, 50mm ● Set: Item No Deskripsi # isi Ukuran PCS (MM) C0104003 5PC lubang bolong multiblade set 5 60-68-75-83-92 C0104012 1PC gergaji bolongan multiblade 1 65 C0104011 3PC gergaji bolongan multiblade 3 60-67-74 C0104005 5PC gergaji bolongan multiblade 5 28-35-50-68-75 C0104021A 7PC gergaji bolongan multiblade 7 26-32-38-45-51 -57-64 C0104021B 7PC multiblade saw saw set 7 26-32-38-45-51-57-64 Aplikasi: ● Sederhana lan ...
  • Quick change arbor (patented)

    Arbor pangowahan cepet (paten)

     Katrangan: ● Siji Abor cocog karo kabeh gergaji bolongan 1-1 / 4 lan luwih gedhe. ● Snap mandrel sistem mandrel kanggo pangowahan cepet lan gampang tanpa down time Arbor shank Ukuran 7/16 inci Aplikasi: ● Operasi tanpa alat. Universal, cocog kanggo saben weruh bolongan Utas 5/8 ″ utawa 1/2 ″. Cara kerja: Kemasan: Kertu warna & blister Bulk
  • Tool-free quick-release arbor

    Arbor rilis cepet tanpa alat

    Katrangan: ● Cocog karo Bolongan Saws 1-1 / 4-In. & Luwih gedhe ● Nawakake kerah sing dipasang kanthi spring sing kanthi otomatis melu pin drive kanggo nyegah gergaji bolongan saka kunci mandrel ● Konstruksi baja lan ABS nggawe arbor luwih entheng & resik ● Nyedhiyakake pilihan warna krah sing beda, nyithak logo ing kerah kasedhiya ● Ukuran Shank 7/16 ing Cara Nggarap: (Arbor tradisional VS arbor Cepet)  
  • Step drill bits

    Bit pengeboran langkah

    Katrangan: ● Baja Kacepetan Tinggi kanggo kemampuan lan daya tahan sing wis kabukten ing bolongan ngebur. ● Lapisan Titanium tampil apik ing tahan panas, korosi lan karat. ● Desain rong suling ngresiki chip kanthi luwih cepet lan partikel bisa uwal kanthi gampang. ● Nomer sing diukir nambah visibilitas langkah ● Ngirit wektu amarga sampeyan ora prelu ngganti latihan bolongan bunder kanthi ukuran sing beda-beda ing bahan tipis. Saben latihan minangka pilot kanggo ukuran sabanjure. Aplikasi: ● Cocog kanggo ngebor piring baja, ...
  • Hole cutter (metal sheet punch)

    Pemotong bolongan (pukulan lembaran logam)

    Katrangan: ● Ambane nglereni: 2mm ● Ukuran : 32mm, 35mm Aplikasi: ● Motong cepet lan umur dawa, duwe kemampuan nglereni untu triseksi ● Motong sing gampang lan pas, gampang dipasang ● Kanggo baja logam lembaran, baja logam lembaran ringan, tembaga sheet, aluminium sheet dll Kemasan: ● Box Color ● Kertu warna ● Blister ● Akeh
  • Masonry reciprocating saw blade

    Masonry balesan saw glathi

    Katrangan: ● 2TPI kanthi dawa 9-Inci, 12 Inci lan 18 Inci ● Shank balesan standar kanggo umume model alat ● Blade karbida dipasang kanthi las khusus kanggo kemampuan nglereni kanthi agresif lan mbantu njaga karbida sajrone aplikasi ekstrem . Aplikasi: ● Blade Mipripa Masonry digunakake kanggo nglereni watu, bata, blok lan stuko kaya bahan.
  • Flat drill bits

    Bit bor datar

     Katrangan: ● Rampung lumahing: Jeblugan pasir ● Ukuran: 6mm nganti 40mm ● Aplikasi poros bunder utawa Hexagon shank: ● Gunakake alat pemotong berkualitas tinggi sing digawe saka baja karbon dhuwur. ● Produk iki dirancang khusus sirah, loro ditambah loro, posisi pinggiran luwih akurat, luwih landhep, bisa dipotong cepet. ● Digawe saka baja paduan gulung lan perawatan panas kanggo umur dawa. Tip spade mandhiri kanggo wiwitan sing gampang, lan bit bakal dievakuasi bahan nalika dipotong. ● Spade mandhiri ...