Arbor rilis cepet tanpa alat (Patent ditundha)

Tool-Free Quick-Release Arbor

Kaluwihan kanggo arbor Anyar

l Nawakake kerah sing dimuat spring sing kanthi otomatis melu pin drive kanggo nyegah gergaji bolongan ngunci mandrel

l Konstruksi baja lan ABS nggawe arbor luwih cerah lan resik

l Nyedhiyakake pilihan warna krah sing beda, nyithak logo ing kerah kasedhiya

Cara kerja

(Cepet-ngeculake arbor VS Arbor tradisional)

gr


Wektu kiriman: Sep-01-2020