Arbor pangowahan cepet (Paten)

Quick change arbor (Patented)

Kaluwihan kanggo arbor Anyar

● Siji Abor cocog karo kabeh gergaji bolongan 1-1 / 4 lan luwih gedhe.

● Sistem kunci mandrel kunci kanggo ngganti cepet lan gampang tanpa mandheg

● Operasi tanpa alat. Universal, cocog kanggo saben weruh bolongan Utas 5/8 ″ utawa 1/2 ″.

Hkudu kerja:

a2


Wektu kiriman: Sep-01-2020