Blade Saw Blok Masonry

Kaluwihan kanggo Masonry balesan saw glathi

● 2TPI kanthi dawa 9-Inci, 12-Inci lan 18-Inci

● Bilah karbida dipasang kanthi las khusus kanggo kemampuan nglereni kanthi agresif lan mbantu njaga karbida sajrone aplikasi ekstrem.

● Shank balesan standar kanggo model alat sing paling akeh

● Masonry Reciprocating Blade digunakake kanggo nglereni watu, bata, blok lan stuko kaya bahan.

rg


Wektu kiriman: Sep-01-2020