Warta

  • Masonry Reciprocating Saw Blade

    Blade Saw Blok Masonry

    Keuntungan kanggo pisau sawing timbal balik Masonry ● 2TPI kanthi dawa 9-Inci, 12 Inci lan 18-Inci ● Blade karbida dipasang kanthi las khusus kanggo kemampuan nglereni kanthi agresif lan mbantu njaga karbida sajrone aplikasi ekstrem. ● Shank balesan standar kanggo mod alat paling ...
    Waca liyane
  • Tool-free quick-release Arbor (Patent pending)

    Arbor rilis cepet tanpa alat (Patent ditundha)

    Keuntungan kanggo arbor l Anyar nawakake kerah sing dipasang ing spring sing kanthi otomatis melu pin pin kanggo nyegah gergaji bolongan saka kunci mandrel l Konstruksi baja lan ABS nggawe arbor luwih entheng & l resik Nyedhiyakake pilihan warna krah sing beda, nyithak logo ing kerah is availa ...
    Waca liyane
  • Quick change arbor (Patented)

    Arbor pangowahan cepet (Paten)

    Kauntungan kanggo arbor Anyar ● Siji Abor pas karo kabeh gergaji bolongan 1-1 / 4 inci lan luwih gedhe. ● Snap mandrel sistem mandrel kanggo pangowahan cepet lan gampang tanpa wektu cendhak ● Operasi tanpa alat. Universal, cocog kanggo saben weruh bolongan Utas 5/8 ″ utawa 1/2 ″. Cara kerja:
    Waca liyane