Produk Anyar

  • Quick change arbor (patented)

    Arbor pangowahan cepet (paten)

     Katrangan: ● Siji Abor cocog karo kabeh gergaji bolongan 1-1 / 4 lan luwih gedhe. ● Snap mandrel sistem mandrel kanggo pangowahan cepet lan gampang tanpa down time Arbor shank Ukuran 7/16 inci Aplikasi: ● Operasi tanpa alat. Universal, cocog kanggo saben weruh bolongan Utas 5/8 ″ utawa 1/2 ″. Cara kerja: Kemasan: Kertu warna & blister Bulk
  • Tool-free quick-release arbor

    Arbor rilis cepet tanpa alat

    Katrangan: ● Cocog karo Bolongan Saws 1-1 / 4-In. & Luwih gedhe ● Nawakake kerah sing dipasang kanthi spring sing kanthi otomatis melu pin drive kanggo nyegah gergaji bolongan saka kunci mandrel ● Konstruksi baja lan ABS nggawe arbor luwih entheng & resik ● Nyedhiyakake pilihan warna krah sing beda, nyithak logo ing kerah kasedhiya ● Ukuran Shank 7/16 ing Cara Nggarap: (Arbor tradisional VS arbor Cepet)