Saw Lubang lan Aksesoris

  • TCT hole saw

    Saw bolongan

    Katrangan: ● ambane nglereni: 60mm (2-3 / 8 ") ● ukuran: 19mm (3/4 ″) nganti 152mm (6 ″) ● Pasang arbor kanthi 5/8" -18 "Aplikasi Benang UNF: ● Motong cepet & umur dawa ● 5 kaping luwih cepet lan 10 kaping umur dibandhingake karo bolongan bi-logam ● Kripik ijin gedhe ● Kanggo nglereni Kayu, MDF, Plastik, Logam Lembut, Tile Lembut, Watu alus, Kemasan Bata: ● Kotak Warna ● Kertu warna ● Tandha gantungan ● Blister ● Akeh ● Plastik, kayata: kothak cetakan injeksi, kothak cetakan jotosan
  • Bi-metal hole saw with arbor

    Gergaji bolongan bi-logam nganggo arbor

    Katrangan: ● Ukuran: 9/16 ″ (14mm) nganti 6 ″ (152mm) ● ambane nglereni: 1-3 / 8 ″ (35mm) nganti 1-9 / 16 "(40mm) ● Gergaji bolongan bi-logam digawe karo tahan, digawe panas lan abrasi nolak untu baja kanthi kecepatan tinggi kanthi awak lan topi paduan sing angel. ● 4/6 nada untu kanthi variabel kanthi profil untu sing unik kanggo ketajaman sing ora ana tandhingane, daya tahan banget lan umur dawa. ● Déwan lengkap, ora perlu kanggo arbor sperate. ● 3 pilihan kanggo bahan untu: M2, M3, M42. ● Priksa manawa pilot pilot bakal dadi ...
  • Sheet metal hole saw

    Gergaji bolongan logam

    Katrangan: ● Ukuran: 19mm (3/4 ″) nganti 38mm (1-1 / 2 ″) ● Cutting Depth Max 1mm ● Gigi: Bahan M42 kanthi 6TPI ● Resik, nglereni kanthi cepet sanajan ing mode dampak ● Stopper ambane nyegah trobosan kanggo nglindhungi lumahing kerja ● Déwan lengkap, ora perlu kanggo latihan arbor sperat lan bor. ● Penghapusan Plug Gampang kanggo Aplikasi Spring Ejection: ● Konstruksi tembok tipis kanggo nglereni sheet metal kanthi cepet lan resik. Kemasan: ● Kothak warna ● Kertu warna & blister ● Akeh
  • Diamond hole saw drill core bit heavy duty wet and dry use (brase)

    Lubang berlian weruh inti bor sing abot banget digunakake udan lan garing (brase)

    Katrangan: ● Ukuran: 9/16 ″ (14mm) nganti 6 ″ (152mm) ● ambane nglereni: 2 "(50mm) ● Gunakake ing situs proyek tanpa nggunakake banyu ● Profesional, tugas abot, kualitas tinggi, berlapis awis ● Intan kelas dhuwur njamin umur dawa ● Cutting Cepet lan Gampang ● Aplikasi Penghapusan Plug Gampang: ● Hasil granit, marmer lan jubin, kaca, botol, tank iwak, kuarsa, batu tulis, lan akeh jinis watu sing apik banget. Kemasan: ● Kothak warna ● Kertu warna & blister ● Akeh ● Lubang saw set dikemas ing ...
  • Diamond hole saw(electroplate)

    Saw bolongan berlian (elektroplate)

    Katrangan: ● Ukuran: 9/16 ″ (14mm) nganti 6 ″ (152mm) ● ambane nglereni: 2 "(50mm) ● Tansah nggunakake coolant lan wiwiti kanthi kacepetan sithik, tambahake kacepetan nalika gampang nglereni katon nalika ngindhari panas build-up ing permukaan nglereni. ● Seragam grit berlian sintetis diikat liwat platform baja tahan lama ● Permukaan nglereni bledug berlian kanggo kinerja sing unggul. ● Ngebur bolongan sing resik & akurat. Aplikasi: ● Hasil sing apik ing kothak, marmer alus lan semen, bata, botol, tank iwak, marmer ...
  • Multiblade hole saw

    Saw bolongan multiblade

    Katrangan: ● Baja 65MN, bilah hardened ● ambane nglereni: 32mm, 40mm, 50mm ● Set: Item No Deskripsi # isi Ukuran PCS (MM) C0104003 5PC lubang bolong multiblade set 5 60-68-75-83-92 C0104012 1PC gergaji bolongan multiblade 1 65 C0104011 3PC gergaji bolongan multiblade 3 60-67-74 C0104005 5PC gergaji bolongan multiblade 5 28-35-50-68-75 C0104021A 7PC gergaji bolongan multiblade 7 26-32-38-45-51 -57-64 C0104021B 7PC multiblade saw saw set 7 26-32-38-45-51-57-64 Aplikasi: ● Sederhana lan ...
  • Hole cutter (metal sheet punch)

    Pemotong bolongan (pukulan lembaran logam)

    Katrangan: ● Ambane nglereni: 2mm ● Ukuran : 32mm, 35mm Aplikasi: ● Motong cepet lan umur dawa, duwe kemampuan nglereni untu triseksi ● Motong sing gampang lan pas, gampang dipasang ● Kanggo baja logam lembaran, baja logam lembaran ringan, tembaga sheet, aluminium sheet dll Kemasan: ● Box Color ● Kertu warna ● Blister ● Akeh
  • TCT hole saw for wood with nail

    Gergaji bolongan Points kanggo kayu kanthi kuku

    Katrangan: ● ambane nglereni: 2-3 / 8 "(60mm) ● ukuran: 19mm (3/4 ″) nganti 152mm (6 ″) ● Pasang arbor kanthi 1/2" utawa 5/8 "-18" Aplikasi Benang UNF : ● waos sing dioptimalake bisa nembus materi kanthi gampang lan kanthi cepet bisa nglereni kanthi geter minimal ● Waos Karbida Mutu duwe atose dhuwur, resistensi nyandhang pinunjul, cenderung tetep luwih landhep kanggo ngethok bahan angel sing abrasif kanthi cepet ● 2-3 / 8 "60mm jero- Cut ngidini gampang ngethok bahan bangunan sing tebal utawa dilapis ing sak pas ● Premium ...
  • Bi-metal hole saw

    Saw bolongan bi-logam

    Katrangan: ● ambane nglereni: 1-3 / 8 ″ (35mm) nganti 1-7 / 8 ″ (48mm). ● Ukuran: 9/16 ″ (14mm) , 5/8 ″ (16mm) , 3/4 ″ (19mm) , 7/8 ″ (22mm) , 1 ″ (25mm) , 1-1 / 8 ″ (29mm) , 1-1 / 4 ″ (32mm) , 1-3 / 8 ″ (35mm) , 1-1 / 2 ″ (38mm) , 1-3 / 4 ″ (44mm) , 2 ″ (51mm) , 2-1 / 8 ″ (54mm) , 2-1 / 4 ″ (57mm) , 2-1 / 2 ″ (64mm) , 2-9 / 16 ″ (65mm) , 2-11 / 16 ″ (68mm) , 2-3 / 4 ″ (70mm) , 2-29 / 32 ″ (74mm) , 3 ″ (76mm) , 3-1 / 8 ″ (...
  • CT hole saw (multipurpose)

    Saw bolongan CT (serbaguna)

    Katrangan: ● Nglereni ambane: maksimal 60mm (2-3 / 8 ″) ● Ukuran: 19mm (3/4 ″) nganti 152mm (6 ″) ● Gigi Titik Karbida: 2-3 Aplikasi IPI: ● Waos karbida tahan panas sajrone urip dawa . ● Formulir Gigi Unik kanggo nglereni cepet ● Kanggo nglereni Kayu, MDF, Plastik, Baja Tahan Karat, Ubin Lembut, Watu empuk, Bata. Khusus kanggo Kemasan kayu atos: ● Kothak Warna ● Kertu warna ● Tandha gantungan ● Blister ● Akeh ● Plastik, kayata: kothak cetakan injeksi, kothak cetakan tiup Kasedhiya kanggo kemasan khusus. We h ...
  • Carbide tipped hole cutter

    Pemotong bolongan ujung Carbide

    Katrangan: ● Ukuran: 1/2 "(13 mm) nganti 2" (51 mm) ● ambane nglereni: 3/8 "● Kabeh ing sak desain: bor, spring, kunci kalebu, ora prelu tuku aksesoris ekstra kanggo ngebur ● Kualitas Tinggi - Digawe saka baja tungsten kanthi kualitas dhuwur, landhep lan alus. ● Over flange bor dibangun kanggo nyegah penetrasi ngluwihi sheet metal ● Untu karbida presisi lemah kanggo nglereni cepet bolongan sing resik lan bunder ● Kabeh ana ing siji desain: bor, spring, kunci kalebu, ora prelu tuku ...
  • Carbide grit hole saw

    Saw bolongan grinding Carbide

    Katrangan: ● Ukuran: 3/4 "(19mm) nganti 4-3 / 8" (111mm) ● ambane nglereni 1-3 / 8 "(35mm) ● tahan panas lan abrasi sing dhuwur, ora ana untu sing surup utawa chip, nolak snagging lan nglereni lancar ● Nglereni partikel tungsten karbida diikat dadi baja paduan ● Slot ing gergaji bolongan supaya gampang dicopot ● Kalebu ukuran saka 19mm (3/4 ") nganti 111mm (4-3 / 8") Aplikasi: ● Tungsten karbida gergaji bolongan grit kanggo bahan konstruksi sing kasar ● bata, blok beton, siding serat semen & papan ...