Piranti Tangan

  • Hacksaw frame

    Bingkai Hacksaw

        Bingkai gergaji kawat (C0301011) Bingkai sing bisa disetel (C0301005) ● Kabeh dirancang kanggo panggunaan profesional ● Nawakake gagang nyaman sing lembut kanggo mbantu ketegangan otot lan njamin posisi sing nyaman kanggo tangan panuntun ● Disedhiyakake nganggo pisau bi-logam 12 "● Heavy -bingkai tugas sing nampa 10 ", 12" ● agul-agul sing bisa dipasang ing salah siji saka arah papat ngethok ● Ketegangan dening kacang siji ● Dilengkapi siji bilah logam bingkai batang baja solid (C0301006) Tenaga tinggi. ..