Bor Bit

  • Step drill bits

    Bit pengeboran langkah

    Katrangan: ● Baja Kacepetan Tinggi kanggo kemampuan lan daya tahan sing wis kabukten ing bolongan ngebur. ● Lapisan Titanium tampil apik ing tahan panas, korosi lan karat. ● Desain rong suling ngresiki chip kanthi luwih cepet lan partikel bisa uwal kanthi gampang. ● Nomer sing diukir nambah visibilitas langkah ● Ngirit wektu amarga sampeyan ora prelu ngganti latihan bolongan bunder kanthi ukuran sing beda-beda ing bahan tipis. Saben latihan minangka pilot kanggo ukuran sabanjure. Aplikasi: ● Cocog kanggo ngebor piring baja, ...
  • Flat drill bits

    Bit bor datar

     Katrangan: ● Rampung lumahing: Jeblugan pasir ● Ukuran: 6mm nganti 40mm ● Aplikasi poros bunder utawa Hexagon shank: ● Gunakake alat pemotong berkualitas tinggi sing digawe saka baja karbon dhuwur. ● Produk iki dirancang khusus sirah, loro ditambah loro, posisi pinggiran luwih akurat, luwih landhep, bisa dipotong cepet. ● Digawe saka baja paduan gulung lan perawatan panas kanggo umur dawa. Tip spade mandhiri kanggo wiwitan sing gampang, lan bit bakal dievakuasi bahan nalika dipotong. ● Spade mandhiri ...
  • SDS plus hammer drill bits

    SDS plus bit bor palu

    Katrangan ● Tip karbida ● Rampung permukaan: jeblugan pasir ● Ukuran: 1/2 "nganti 7/16" Aplikasi ● Kepala bit karbida luwih angel, angel lan luwih tahan lan tahan lama ing sangisore beban abot ● Desain suling sing dioptimalake kanggo nyuda stres lan gawe luwih cepet adhem ● Diowahi kanthi proses otak lan pengerasan umure dawa. ● Cocog kanggo aplikasi umum kayata bolongan relief kanggo nglereni kaca, instalasi jedhing lan shower, kaca pengeboran lan pengikat, sekrup beton ing ubin lan liya-liyane ● ...
  • Glass drill bits

    Bit pengeboran kaca

    Katrangan: ● Ujung karbida ● Rampung permukaan: Zine dilapisi ● Ukuran: 3mm nganti 12mm Aplikasi: ● Ujung karbida berkualitas tinggi kanthi endhas sing dikuatake kanggo nyuda stres, nyegah retak bit lan ujung pemotongan lemah berlian nyedhiyakake umur sing luwih dawa ● Cocog kanggo aplikasi umum kayata bolongan relief kanggo nglereni kaca, instalasi jedhing lan shower, kaca pengeboran lan pengikat, sekrup beton ing ubin lan liya-liyane ● Nyedhiyakake bor sing akurat lan akurat ing kaca, kothak lan Keramik Kemasan: ...
  • HSS twist drill

    Bor corak HSS

    Katrangan: ● Materi: 6542, 9341, 4341, 4321 ● Rampung permukaan: Oksida ireng, Dilapisi timah, dilapisi Chrome ● Ukuran: 1mm nganti 14mm Aplikasi: ● Digawe saka Baja Berkecepatan Tinggi, nyuda gesekan lan panas banget kanggo kombinasi paling apik kekuwatan, tahan panas lan nyandhang tahan ● Fungsi mandhiri, posisi sing akurat ● Umur sing luwih dawa, kerugian sithik ● Digunakake ing logam ringan, paduan, kayu lan plastik, cocog kanggo kerja njero ruangan lan ruangan ● 135 ° utawa 118 ° Titik pamisah, nambah nglereni kacepetan, ngresiki chip lan parti ...