Saw bolongan CT (serbaguna)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

● ambane nglereni: maks 60mm (2-3 / 8 ″)

● Ukuran: 19mm (3/4 ″) nganti 152mm (6 ″)

● Gigi Ireng Carbide: 2-3TPI

Lamaran:

● Untu karbida tahan panas sajrone umure dawa.

● Formulir Waos Unik kanggo nglereni kanthi cepet

● Kanggo nglereni Kayu, MDF, Plastik, Baja Tahan Karat, Ubin Lembut, Watu empuk, Bata. Utamane kanggo kayu atos

cs

Kemasan:

● Kothak Werna

● Kertu warna

● Tandha gantungan

● Blister

● Akeh

● Kothak plastik, kayata: kothak cetakan injeksi, kothak cetakan

Kasedhiya kanggo kemasan khusus. Kita duwe lokakarya prototipe, lokakarya perkakas, lan luwih saka 20 desainer kanggo ndhukung inovasi kemasan.

Kiriman lan pembayaran:

● Pelabuhan FOB: Ningbo / Shanghai

● Wektu timbal: 60 dina

● Pembayaran: Advance TT

Pasar Utama

● Produk bisa ditemokake ing Home Depot, Lowe's, Tirus Kanada, OBI, Bauhaus, B&Q, Leroy Merlin, Bunnings, lan pengecer utama liyane ing saindenging jagad. Kita wis nggawe kapal bisnis jangka panjang kanthi 3 merek terkenal global ing area alat listrik.

Fasilitas pabrik

● Mesin panggilingan kecepatan tinggi Makino, mesin benang alon Mitsubishi, mesin percikan Swiss Charmilles, puteran MAZAK CNC, mesin pemotong laser kuat, lsp. Mesin CNC luwih saka 200 set. Tungku perawatan panas vakum, tungku perawatan panas sabuk uyah sabuk.

Kapasitas:

● Lubuk: Tingkat kualitas sing beda-beda kanthi tujuan motong Metal, Watu, Kayu. Luwih saka 15 yuta pcs / taun. Wektu utama kanggo gergaji bolongan sing ora disesuaikan yaiku 15 dina.

● Aksesoris weruh bolongan: desain apik banget, proses diwasa, lan kontrol QC sing ketat kanggo kabeh produksi. Luwih saka 7,5 yuta pcs / taun.

● Potongan obeng & Efek standar: Luwih saka 150 yuta pcs / taun.

● Set PTA & Set alat tangan: Luwih saka 6 yuta set / taun.

Alat uji coba ing Lab

● Penganalisa spektrum bahan logam, Analisis fisika & kimia, analisis Metallographic, Proyektor, Ruang suhu, Uji semprotan uyah, mikroskop pembuat alat, dll.

● Tes ora mung kanggo produk anyar, uga kanggo tes perbandingan ing antarane merek terkenal sing bisa dandan.

Inovasi

● Kita kuwat ing Inovasi. Kita duwe tim Desain, lokakarya alat, lokakarya plastik, lokakarya uji fungsi. Kita paling ora nggawe 3 produk anyar saben taun miturut permintaan pasar.

Penghargaan

● Kita wis menang Award Desain Produk "Yen".

● Kita wis menang Award "Desain Kemasan Jerman".

Sertifikasi Manajemen

● ISO9001: 2015

● BSCI


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita