Hubungi Kita

Cixi Guanghua Industrial Co., Ltd.

Alamat

445 # Zhangxin S RD, Kota Xiaolin, Kota Cixi, Zhejiang saka RRC

Telpon

Adol: 86 574 58586566

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00
Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita