Saw bolongan grinding Carbide

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

● Ukuran: 3/4 "(19mm) nganti 4-3 / 8" (111mm)

● ambane nglereni 1-3 / 8 "(35mm)

● tahan panas lan abrasi sing dhuwur, ora ana untu sing ora bisa dibuwang utawa chip, nolak snagging lan nglereni alus

● Motong partikel tungsten karbida diikat dadi baja paduan

● Slot ing bolongan kanggo ngilangi plug kanthi gampang

● Kalebu ukuran saka 19mm (3/4 ") nganti 111mm (4-3 / 8")

Aplikasi:

● Gergaji bolongan tungsten karbida kanggo bahan konstruksi kasar

● Motong bata, blok beton, siding serat & papan backer, stucco, plester lawas

● Kanggo tukang, jubin kothak, pamilik omah, pilihan, tenaga konstruksi lan profesional liyane

erg

Kemasan:

● Kothak warna

● Kertu warna & blister

● Tag hang

● Akeh

● Set bolongan sing dikemas ing sak kothak plastik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita