Saw bolongan bi-logam

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

● ambane nglereni: 1-3 / 8 ″ (35mm) nganti 1-7 / 8 ″ (48mm).

● Ukuran: 9/16 ″ (14mm) 5/8 ″ (16mm) 3/4 ″ (19mm) 7/8 ″ (22mm) 1 ″ (25mm) 1-1 / 8 ″ (29mm) 1-1 / 4 ″ (32mm) 1-3 / 8 ″ (35mm)         1-1 / 2 ″ (38mm) 1-3 / 4 ″ (44mm) 2 ″ (51mm)  2-1 / 8 ″ (54mm)       2-1 / 4 ″ (57mm) 2-1 / 2 ″ (64mm) 2-9 / 16 ″ (65mm) 2-11 / 16 ″ (68mm) 2-3 / 4 ″ (70mm) 2-29 / 32 ″ (74mm) 3 ″ (76mm) 3-1 / 8 ″ (79mm)      3-1 / 4 ″ (83mm) 3-3 / 8 ″ (86mm) 3-1 / 2 ″ (89mm) 3-5 / 8 ″ (92mm)     3-3 / 4 ″ (95mm) 4 ″ (102mm) 4-1 / 8 ″ (105mm) 4-1 / 4 ″ (108mm)

4-3 / 8 ″ (111mm) 4-1 / 2 ″ (114mm) 4-3 / 4 ″ (121mm) 5 ″ (127mm)

5-1 / 8 ″ (130mm) 5-1 / 2 ″ (140mm) 6 ″ (152mm) 6-3 / 8 ″ (162mm)

6-5 / 8 ″ (168mm)  6-7 / 8 ″ (175mm) 7-7 / 8 ″ (200mm) 8-5 / 16 ″ (210mm).

● Gergaji bolongan bi-logam dibangun kanthi untu baja sing atos, digawe panas lan abrasi nglawan untu baja kanthi cepet kanthi awak paduan sing angel.

● Bahan untu: M2, M3, M42.

● 4/6 nada untu kanthi variabel kanthi profil untu sing unik kanggo ketajaman sing ora ana tandhingane, daya tahan banget lan umur dawa.

● Cocog karo standar lan plug arung ejecting:

9/16 "(14mm) nganti 1-1 / 8" (29mm) pas karo gerbang cilik nganggo benang 1/2-inci-20UNF,

ukuran luwih gedhe nganti 8-5 / 16 ″ (210mm) pas karo tutup amba nganggo benang 5/8-inci-20UNF

● Priksa manawa pilot drill bisa dibabarake udakara 15mm (L) saka gergaji bolongan.

 

tyj

Lamaran:

● Kanggo nglereni tugas abot ing kayu, bahan komposit lan logam sing bisa dicithak.

Cnggunakake kauntungan kanggo macem-macem gergaji bolongan materi

● M2

q1

● M3

q2

● M42

q3

Kemasan:

● kothak warna

● kertu warna & blister

● hang tag

● akeh

● Kothak plastik

Kasedhiya kanggo kemasan khusus. Kita duwe lokakarya prototipe, lokakarya perkakas, lan luwih saka 20 desainer kanggo ndhukung inovasi kemasan.

Inovasi

● Kita kuwat ing Inovasi. Kita duwe tim Desain, lokakarya alat, lokakarya plastik, lokakarya uji fungsi. Kita paling ora nggawe 3 produk anyar saben taun miturut permintaan pasar.

Pasar Utamas

● Produk bisa ditemokake ing Home Depot, Lowe's, Tirus Kanada, OBI, Bauhaus, B&Q, Leroy Merlin, Bunnings, lan pengecer utama liyane ing saindenging jagad. Kita wis nggawe kapal bisnis jangka panjang kanthi 3 merek terkenal global ing area alat listrik.

Kapasitas:

● Lubuk: Tingkat kualitas sing beda-beda kanthi tujuan motong Metal, Watu, Kayu. Luwih saka 15 yuta pcs / taun. Wektu utama kanggo gergaji bolongan sing ora disesuaikan yaiku 15 dina.

● Aksesoris weruh bolongan: desain apik banget, proses diwasa, lan kontrol QC sing ketat kanggo kabeh produksi. Luwih saka 7,5 yuta pcs / taun.

● Potongan obeng & Efek standar: Luwih saka 150 yuta pcs / taun.

● Set PTA & Set alat tangan: Luwih saka 6 yuta set / taun.

Sertifikasi Manajemen

● ISO9001: 2015

● BSCI


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita