Babagan Kita

Wisecraft Group duwe sejarah luwih saka 30 taun, sing dialami ing bisnis alat.

Perusahaan kita wis dadi pimpinan ing wilayah iki, utamane saw saw.

Sajrone 10 taun kepungkur, kita uga nggawe produk utama liyane, kayata "piring baja tahan tahan", "mesin pembersih uap jenuh", lan "mesin pompa udara" lsp.

Lokasi:

Wisecraft Group dununge ing wilayah ekonomi sing paling dinamis ing China, kutha Cixi, Ningbo saka Zhejiang, kanthi Teluk Hangzhou.
SeaPort :
Menyang Ningbo 60KM.
Menyang Shanghai 130km.
AirPort:
Menyang Ningbo 60KM
Menyang Shanghai 190KM

bd

Informasi Dhasar:

Madeg: 1988
Tipe Bisnis: Pabrik OEM & ODM
Lokakarya: Piranti, Plastik, Sawing Lubang, Obeng, Logam, Pangobatan Panas, Pengepakan, lsp.

Pegawe: Udakara 1000 wong
Jembar lantai: 200.000㎡
Area produksi: 130.000㎡

Lokakarya

Pusat Alat

df
sd

Obeng Bit

wfe

Saw Lubuk

sdv
rth
sdv

Injeksi & Ndamu

ht

Perawatan Panas

tyj
dbf
rth (1)

Pusat Tes

rth (2)

Sistem Visi

rth (3)

Torsi Tester

rth (4)

Tes Tester

rth (5)

Tester Spectro

rth (6)

Tester HV

Pasar Utama
Produk kita bisa ditemokake ing Home Depot, Lowe's, Tirus Kanada, OBI, Bauhaus, B&Q, Leroy Merlin, Bunnings, lan pengecer utama liyane ing saindenging jagad.
Uga kita duwe kerja sama sing apik lan jero karo merek Top 3 ing wilayah iki.

Produk Utama:

Kita Kuat ing Inovasi lan Promosi.
Produk sing dirancang kanggo pelanggan:
menang Penghargaan Desain Produk Jerman "Yen"
menangake "Desain Kemasan" Jerman

rt (1)
rt (2)
rt (2)

babagan "Yen" Award
Saben taun, perusahaan terkenal Benz, BMW, IBM, LG, Samsung & Sony, lsp bakal padha bareng entuk penghargaan "IF". Iki diarani penghargaan "OSCAR" ing area desain.

rt (1)

babagan "Desain Kemasan" Award
Penghargaan Kemasan Jerman minangka kompetisi kinerja kemasan paling bergengsi ing Eropa. Penyelenggara kompetisi yaiku German Packaging Institute ing Berlin.

1. Hole saw: Tingkat kualitas sing beda-beda kanthi tujuan motong Metal, Watu, Kayu. Luwih saka 15 yuta pcs / taun.

2. Aksesoris weruh bolongan: desain luar biasa, proses produksi sing diwasa, lan QC ketat kanggo kabeh.
Luwih saka 7,5 yuta pcs / taun.

3. Impact & Bit obeng standar: Luwih saka 150 yuta pcs / taun.

4. Set PTA & Set alat tangan: Liwat 6 yuta set / taun.

htr (1)
htr (2)
erg
htr (4)

Lingkungan harmoni:

Wisecraft tanggung jawab kanggo nglindhungi lingkungan. Sejatine kita nyedhiyakake 1,5 juta kanggo tuku piranti profesional: banyu limbah, gas asap, sistem perawatan kabut asap lan asam.

Kanggo nyuda panggunaan listrik lan konsumsi batubara, kita nandur modal 1,5 juta kanggo ngatur sakumpulan tenaga surya, sing udakara 26.500cm2 lan ngasilake 2,5 juta KWH / taun.

htr (5)

sistem perawatan banyu boroske

htr (6)

gas perawatan, sistem perawatan kabut asap lan asam

ht

Sistem Tenaga Surya

Sertifikasi: ISO9001, BSCI