Babagan Kita

Wisecraft tanggung jawab kanggo nglindhungi lingkungan. Sejatine kita nyedhiyakake 1,5 juta kanggo tuku piranti profesional: banyu limbah, gas asap, sistem perawatan kabut asap lan asam.

Kanggo nyuda panggunaan listrik lan konsumsi batubara, kita nandur modal 1,5 juta kanggo ngatur sakumpulan tenaga surya, sing udakara 26.500cm2 lan ngasilake 2,5 juta KWH / taun.

  • e74123ca1
  • df

Warta

Image Measuring Instrument
  • Blade Saw Blok Masonry

    Keuntungan kanggo pisau sawing timbal balik Masonry ● 2TPI kanthi dawa 9-Inci, 12-Inci lan 18-Inci ● Blade karbida dipasang kanthi las khusus kanggo kemampuan nglereni kanthi agresif lan ...
  • Arbor rilis cepet tanpa alat (Patent ditundha)

    Keuntungan kanggo arbor l Anyar nawakake krah sing diiseni spring sing kanthi otomatis melu pin pin kanggo nyegah gergaji bolongan saka kunci mandrel l Konstruksi baja lan ABS nggawe ...
  • Arbor pangowahan cepet (Paten)

    Kauntungan kanggo arbor Anyar ● Siji Abor pas karo kabeh gergaji bolongan 1-1 / 4 inci lan luwih gedhe. ● Snap mandrel sistem mandrel kanggo pangowahan cepet lan gampang tanpa wektu cendhak ● Operasi tanpa alat. Universa ...

Produk Anyar